نتیجه تصویری برای پلو شاه عباسی

لپه دو پیمونه
۲عدد پیاز نگینی خرد شده متوسط
۳۰۰گرم گوشت قیمه ای خرد شده
۴قاشق رب گوجه
زعفران غلیظ آب کرده
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه
هل و گل سرخ و دارچین به مقدار لازم

ابتدا برنج را با آب نمک غلیظ به مدّت حداقل یک ساعت خیس کنید. لپه رو هم با آب سرد، برای یکی دوساعت خیس کنید، دو سه بار آب آن را عوض کنید.
پیاز را با روغن (به میزان لازم) تا حدّی تفت دهید تا نرم، برّاق و کمی طلائی رنگ بشه ، گوشت را اضافه کنید، اجازه بدید تا آب گوشت کشیده و کمی تفت داده بشه . بعد لپه را اضافه کرده، هم بزنید. یک قاشق رب گوجه فرنگی و ادویه رو اضافه کنید و هم بزنید، آب را اضافه کرده، بزارید تا بپزه اواسط پخت مابقی رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید.زعفران ادویه و نمک و فلفل خورش رو میزون کنید و اجازه بدید آبش کشیده بشه چون قراره این خورش لای پلو دم بکشه
برنج رو زنده تر آبکش کنید
ته دیگ رو ته دیگ بزارید برنج و خورش رو لا بلا بکشید تا تمام برنج و خورش تموم بشه روی گاز با شعله ی متوسط بزارید تا بخار کنه
دم کنی فراموش نشه
وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی و زعفرون رو برنج بدید

منبع: اینستاگرام

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا

پلو شاه عباسی یا قیمه لاپلو

رو ,آب ,برنج ,بشه ,خورش ,بزارید ,را اضافه ,و فلفل ,برنج و ,به میزان ,و خورش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


علمي میثاق پرینت Stacy's memory کالای مرغوب چیت شیت کنترل کيفيت مواد غذايي بادبان تبلیغات هدفمند مطالب اینترنتی backlinkpeace
دزدگ