نمکستان>>برای این پست آموزشطرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلاخوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده اینآموزش شیرینی پزیاین پست را دنبال کنید.
خمیر هزارلا | ۱ بسته |
خامه | ۲۰۰ میلی لیتر |
پودر قند | دلخواه |
پودر پسته | دلخواه |
ابتدا خمیر را باز میکنیم و اگر دور ان صاف نبود دورش را برش میزنیم و صاف میکنیم اما خرده های آن را نمیریزیم.
خمیر به شکل مستطیل های دلخواه برش میزنیم.
حالا این مستطیل ها را همراه خرده های خمیر روی کاغذ روغنی گذاشته در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۷ دقیقه قرار میدهیم.
بعد دمای فر را پایین آورده و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میگذاریم تا برشته شود.
حالا سینی را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خوب خنک شود.
برای آماده کردن شیرینی بسته به قطری که خمیر دارد میتوان آن را به دو یا سه لایه با چاقو برش داد.
تکه ها خشک خمیر و تکه های اولیه را داخل ظرفی ریخته و با دست خردتر میکنیم.
حالا لایه اول را گذاشته و روی آن خامه میمالیم به همین نسبت با توجه به لایه های دلخواه این کار را ادامه میدهیم.
روی لایه آخر خامه مالیده و روی آن را با خرده شیرینی تزیین میکنیم.
حالا رویشیرینیرا با پودر قند الک شده و پودر پسته تزیین میکنیم.
قبل از سرو حدود دو سه ساعت شیرینی ها را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
حالا میتوانیدشیرینی ناپلئونیخود را سرو کنید.
نوش جانتان.
بجای خامه میتوانید از کرم پاتیستیر استفاده کنید.
دستور تهیهشیرینی ناپلئونی
آموزش درست کردنشیرینی ناپلئونی
آموزش شیرینی پزیبا خمیر هزارلا
همچنین بخوانید:طرز تهیه شیرینی دانمارکی
منبع:
درباره این سایت